Maatwerk catering en ondersteuning voor bedrijven

Drijvende kracht achter Puur en Rauw is Rob; hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer binnen de horeca. Hij weet wat erbij komt kijken om zowel een keuken als een onderneming draaiende te houden. Hij kookt op hoog niveau en weet alles van de algemene bedrijfsvoering tot aan de menukaarten en de inkoop. Zoekt u naar een mentor voor het opzetten van uw eigen concept, of wilt u bepaalde biologische, pure, fairtrade of eerlijke producten in de markt zetten? Puur en Rauw kan u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Van evenementen tot concept-ontwikkeling

Puur en Rauw is u graag op maat van dienst. We nemen met onze Foodtruck deel aan evenementen en verzorgen vanuit onze mobiele keuken graag de catering voor uw zakelijke evenement. Zoekt u een kok voor een halve dag of krijgt u te maken met ziekte en bent u op zoek naar een invaller? Rob is zowel Leermeester Keuken als Leermeester Bediening; waardoor hij op meerdere terreinen goed uit de voeten kan. Heeft u moeite met de ontwikkeling van de menukaart of kookt u zonder kaart en bent u daarvoor op zoek naar een ervaren kok? Puur en Rauw is u er graag op maat mee van dienst.

We houden van improviseren en zorgen voor biologische, pure, fairtrade en eerlijke ingrediënten. Wilt u de Foodtruck in Middelburg of de rest van Zeeland inhuren, of zoekt u naar ondersteuning bij het ontwikkelen van uw eigen concept en het neerzetten van een nieuwe horeca-gelegenheid?

Foodstyling door Puur en Rauw

Het oog wil ook wat; Puur en Rauw is gespecialiseerd in foodstyling. Zoekt u naar een specialist in culinaire styling, bijvoorbeeld voor in een magazine, een fotoshoot of een reclame? De juiste presentatie van voedingsproducten zet die op een geslaagde manier in de markt, om het ingrediënt of gerecht zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen. Rob beschikt over een uitgebreide kennis over de verschillende voedingsproducten en werkt samen met een goede fotograaf met een uitgebreide ervaring. Aan de andere kant betaalt u een scherpe prijs voor foodstyling, net als voor onze catering of de overige mogelijkheden.

Heeft u interesse in een van onze oplossingen op maat, van maatwerk catering voor bedrijven tot professionele ondersteuning of een tijdelijke invalkracht? Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op voor meer informatie

Volg ons ook op sociale media