Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor?

Het is voor ons een vereiste om een goed gevoel over de producten te hebben waarmee we werken. Daarom werkt Rob nagenoeg alleen met biologische,fairtrade, scharrel- en lokale producten. Hij wilt achter zijn gerechten staan en dat begint met een goede eerlijke basis. Vandaar de naam Puur en Rauw. Puur staat voor echte smaken en dat houdt in dat producten herkenbaar zijn en zonder kunstmatige toevoegingen. Tonijnsalade moet smaken naar tonijn dat ondersteund wordt door andere producten en dus niet alleen bestaat uit saus met kunstmatige toevoegingen met maar 15 procent tonijn. Rauw staat er niet voor dat het geen bereiding mag hebben maar staat juist voor een stoere Bourgondische kookstijl, wat wordt doorgetrokken tot het uitserveren.

De gerechten en de uistraling van de Foodtruck sluiten daardoor helemaal op elkaar aan.
Ook onze diverse broodjes en beleg bestaan alleen uit de beste, pure en eerlijkste ingrediënten. Dus zonder geur-kleur en smaakstoffen, geen e-nummers en geen smaakversterker, geen verdikkingsmiddelen, geen voedingssupplementen of citroenzuur en vrij van conserveermiddelen zoals kaliumschorbaat en natriumbenzoaat. Onze broden worden met liefde en ambacht voor het vak gemaakt.

Onze ingrediënten zijn seizoensgebonden en streekgericht. Om een voorbeeld te geven; ons vlees komt van slagerij Brouwer. Een slager die zijn vlees uit Zeeland haalt en nog ambachtelijk bereidt. Deze slager maakt als één van de weinige ook nog zelf zijn worsten, ham en nog veel meer smakelijks. Onze kaas komt uiteraard ook uit Zeeland. Zo halen wij onze kaas bij boerderij Schellach waar we ook Zeeuwse groenten en yoghurt vandaan halen. Wij streven naar kwaliteit en smaak.

Volg ons ook op sociale media