Caravan food; liefde voor ambacht en eerlijk eten

Caravan food; liefde voor ambacht en eerlijk eten

Respect en liefde voor ambacht, pure smaken en mooie verse producten. Deze elementen zijn ontstaan door ruim 22 jaar in de horeca gewerkt te hebben. Met dit uitgangspunt is Rob Kromhout van der Meer een eetcafé in Middelburg begonnen dat zeker tot de best lopende eetcafés van Middelburg behoort. Daar heeft hij een Bourgondische kookstijl aangehouden met altijd als basis verse en ambachtelijke gerechten. Dit ruim 10 jaar gedaan te hebben was het voor hem tijd geworden voor een nieuwe passie.

Deze passie is ontstaan door liefde voor nostalgie, koken op locatie, diverse markten en evenementen afstruinen met zijn vrouw Marijke; opzoek naar inspiratie en oude retro en vintage kookspullen. Een oldtimer caravan maakte dit plaatje compleet. Door het eigenhandig ombouwen van een Constructam uit 1978 tot mobiele keuken, ook wel Foodtruck genoemd, konden zijn passies samengevoegd worden. Door allerlei schatten aan accessoires die door Marijke op diverse rommelmarkten verzameld zijn hebben zij samen een sfeer gecreëerd die het plaatje van Puur en Rauw compleet maken. Stoer, vintage, brocante, romantisch, sfeervol, knus, nostalgisch, Bourgondisch, industrieel en bovenal retro. Een lust voor het oog!

Het fenomeen Foodtruck is overgewaaid uit Amerika en Engeland, waar dit al jaren een groot succes is. Ook in Nederland begint het langzaam te groeien en zelfs een aantal Michelinster koks rijden er mee rond. 
Vanuit de Foodtruck bereidt Rob uiteenlopende gerechten en maaltijden. De caravan is uitgerust om tot 200 gasten te voorzien van kleine gerechten. Maar ook een vijf gangen menu voor 50 personen is geen probleem.

Volg ons ook op sociale media