Catering voor bruiloften, feesten en speciale gelegenheden

Puur en Rauw verzorgt graag de catering voor uw bruiloft, feest of speciale gelegenheid. We werken vanuit een oldtimer caravan met de lekkerste hapjes en drankjes.

Avond- of feesthapjes tijdens uw bruiloft

Zoekt u een ervaren cateraar voor heerlijke avond- of feesthapjes in Zeeland en omgeving? We werken vanuit Middelburg en kennen uiteraard de diverse beschikbare trouwlocaties; net als geschikte feestlocaties met bijvoorbeeld een grote tuin of een park om samen te genieten. We kunnen de trouw- of feestlocatie desgewenst voor u decoreren en de basis leggen voor een spetterend feest; of het tijdens uw bijzondere gelegenheid juist klein en knus houden.

Foodtruck van Puur en Rauw

Wilt u tijdens uw bruiloft, feest of speciale gelegenheid in Zeeland gebruik maken van onze Foodtruck? We hebben in onze mobiele keuken de heerlijke hapjes en drankjes, uiteraard in combinatie met de authentieke sfeer van een gezellige truck. Wilt u een onvergetelijke dag organiseren waarbij culinair in ieder geval niemand iets tekort zal komen? We verzorgen graag de catering tijdens uw bruiloft, feest of een andere bijzondere gelegenheid en halen alles uit de kast om het u en uw gasten volledig naar wens te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Volg ons ook op sociale media